vineri, 25 mai 2012

Concurs Decoupage si scrapbooking – Shabby chic prin ochii tai!


          Ma inscriu si eu la sectiunea scrapbooking pe ultima suta de metri pe CREA SHOP HOBBY & CRAFTS! Daca doriti sa va inscrieti aveti mai jos conditiile de participare pe care le-am preluat de AICI.

1. Concursul  nostru va avea doua premii: unul pentru un obiect decoupage si unul pentru scrapbooking. Fiecare premiu va fi atribuit prin domnul random.org si va avea o valoare de 100 lei. Premiul va fi format din produse supriza, aferente fiecarei tehnici in parte, oferite de magazinul nostru. Toate produsele vor fi aduse special, pentru fiecare castigator, din Belgia.
2.Tema- Puteti sa alegeti sa realizati un obiect decorativ, o bijuterie, o piesa de mobilier, un album foto, o rama,  etc….nu aveti limita, trebuie doar sa fie shabby chic.
3. Conditii de inscriere – De aceasta data concursul NU este conditionat de cumparaturi din magazinul nostru, dar daca doriti, magazinul nostru are o multime de materiale care se preteaza temei…asa ca va stam la dispozitie.  
Trebuie doar sa va inscrieti in felul urmator:
a) Postati logo-ul concursului pe wall-ul vostru de pe facebook, blog sau magazin online si invitati-va si prietenii la concurs.
b) Postati linkurile unde ati popularizat concursul intr-un comentariu la aceasta postare cu mentiunea “ma inscriu la decoupage” sau “ma inscriu la scrapbooking”.
c) Realizati o lucrare shabby chic.
d) o trimiteti pe adresa de email blog@creahobbycraft.ro
4.Durata- 15-31 mai, premiere 1 iunie
a) Inscrierile -15-25 mai
b) Trimiterea lucrarilor – ultima zi 30 mai
c) premiere 1 iunie


                       Va prezint mai jos lucrarea cu care particip:

2 comentarii:

  1. Ati primit un premiu din partea Crafting with me: http://crafting-with-me.blogspot.co.uk/2012/07/awarded.html
    Felicitari pentru lucrarile handmade originale!

    RăspundețiȘtergere