joi, 19 aprilie 2012

Crenguta inflorita


              A venit primavara,de mult imi doream sa fac o felicitare cu o crenguta inflorita.Inscriu aceasta felicitare la provocarea numarul 25-exotic,tema dragon fruit,alb,negru,roz,verde,de pe Scrapper in Romania.


14 comentarii:

  1. Foarte frumoasa felicitarea, iubesc primavara si pomii infloriti!!! Bafta la provocare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa felicitare. Ca idee seamana cu felicitarea mea din concursul trecut, ma bucur daca ideea mea a placut. Succes la provocare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este seamana cu felicitarea ta din concursul trecut,initial am vrut sa fac florile din cinci sau patru petale dar mi s-au parut prea mari,dar cand le-am pus cate una mi-a placut mai mult si asa a iesit asemanatoare!

      Ștergere
  3. Inca o crenguta superba :)
    Imi place ca ai lasat fundalul alb :)Felicitari si bafta la provocare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super felicitarea, Lacramioara. Pare simpla dar e foarte reusita - se vede ca e atent lucrata. Pe mine ma duce cumva cu gandul la tablourile acelea stil japonez-asiatic.
    Bafta la provocare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai dreptate,in ultima vreme am tot vizionat seriale asiatice si chiar cateva prezentau viata unor fete pictorite care nu aveau aceleasi drepturi la palat ca barbatii,dar prin talenrul lor au reusit sa fie apreciate,probabil in subconstiet se imprima si cele vazute,pictau niste paravane superbe cu crengute inflorite.

      Ștergere
  5. crenguta inflorita este o idee inspirata din natura si nu din creatiile altora asa ca n-o sa se supere nimeni sper daca voi posta si eu una in curand..:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana o idee poate fi prezentata in mai multe moduri chiar daca sunt unele asemanari sunt si diferente,asa ca nu-i nici o suparare, asteptam cu nerabdare crenguta ta inflorita.

      Ștergere
  6. Si pe mine tot cu gandul la Japonia m-a dus crenguta ta inflorita, la slorle de cires. Foarte frumoasa. Multe felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sakura no hana, bushi no hito, zicea candva japonezul. Minunata crenguta, Lacramioara. O bucurie pentru oricine o priveste.

    RăspundețiȘtergere
  8. Superba crenguta!!! Ma bucur ca ai avut ocazia sa iti implinesti dorinta si ca ai ales aceasta provocare (si combinatia mea preferata lol). Bafta !

    rux

    RăspundețiȘtergere